Kohët e fundit shtuar në faqen tonë

Apple iPhone XS Max/X,  iPhone X/XR WhatsApp +447841621748 Samsung S10+/S10 Huawei P30/P30 Pro
1 javë më parë
400 €
Apple iPhone XS Max/X, iPhone X/XR WhatsApp +447841621748 Samsung S10+/S10 Huawei P30/P30 Pro
WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS Max/XS €530 EUR Samsung S10+/S10 Huawei P30/P30 Pro Ne jemi shumicë e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar. ne shesim me çmime me shumicë. Dërgesa nga FedEx ose DHL 48 orë. ofertë promocionale. 5% cash discount kur bleni 2 copë Na kontaktoni: EMAIL: [email protected] T...
/ 1 javë më parë/ 11 shikime
400 €
Marc
Huawei P30/P30 Pro, Apple iPhone XS Max/XS €530 EUR Samsung S10+/S10 WhatsApp +447841621748
1 javë më parë
475 €
Huawei P30/P30 Pro, Apple iPhone XS Max/XS €530 EUR Samsung S10+/S10 WhatsApp +447841621748
Huawei P30/P30 Pro, Apple iPhone XS Max/XS €530 EUR Samsung S10+/S10 WhatsApp +447841621748 Ne jemi shumicë e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar. ne shesim me çmime me shumicë. Dërgesa nga FedEx ose DHL 48 orë. ofertë promocionale. 5% cash discount kur bleni 2 copë Na kontaktoni: EMAIL: [email protected] ...
/ 1 javë më parë/ 11 shikime
475 €
Marc
Samsung Galaxy S10+/S10 ,Huawei P30/P30 Pro, Apple iPhone XS Max/XS €530 EUR WhatsApp +447841621748
1 javë më parë
400 €
Samsung Galaxy S10+/S10 ,Huawei P30/P30 Pro, Apple iPhone XS Max/XS €530 EUR WhatsApp +447841621748
Samsung Galaxy S10+/S10 ,Huawei P30/P30 Pro, Apple iPhone XS Max/XS €530 EUR WhatsApp +447841621748 WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS Max/XS €530 EUR Samsung S10+/S10 Huawei P30/P30 Pro Ne jemi shumicë e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar. ne shesim me çmime me shumicë. Dërgesa nga FedEx ose DHL 48 orë. ofertë prom...
/ 1 javë më parë/ 9 shikime
400 €
Marc
Depoist (Gjermani)
2 javë më parë
Marrëveshje
Depoist (Gjermani)
Depoist (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 764 700, +383 49 720 999, +383 49 737 393, ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] . Na vizitoni ne Webfaqen tonë: htt...
Prishtinë, RK/ 2 javë më parë/ 21 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Shitet Trolli ne rrugen Kijeve- Qabiq
3 javë më parë
3'000 €
Shitet Trolli ne rrugen Kijeve- Qabiq
Trolli gjindet afer Magjistrales Prishtine - Peje ( rruga e re ) ne pjesen nga ku do te vazhdoje rruga Kijeve - Zahaq. Trolli ka rruge te asfaltuar, rryme, uje, kabllovik dhe ne te ardhmen e afert do te kete edhe ujesjelles e kanalizim dhe eshte nje vend ideal per ndertimin e shtepise. Siperfaqja e Trollit eshte 25 ARI...
Pejë, RK/ 3 javë më parë/ 29 shikime
Pejë, RK
3'000 €
Fitim Gashi
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
3 javë më parë
Marrëveshje
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Mirëmbajtja e kopshteve dhe zonave të gjelbra • Modifikimet dhe krijimi i kopshteve të reja • Ndërtimi i mureve, rrugicave dhe pushimoreve Eksperiencat : • Shkollimi apo përvojë pune si kopshtar • Përvojë disa vjeçare Vendi: Winterthur, Gjermani Data e Skadimi...
Prishtinë, RK/ 3 javë më parë/ 29 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Kuzhinier/e (Gjermani)
1 muaj më parë
Marrëveshje
Kuzhinier/e (Gjermani)
Kuzhinier/e (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit • Kontrollin e blerjeve • Përgjegjës në kuzhinë • Zbatimi i standardeve të cilësisë • Pajtueshmëria me rregulloret e higjienës • Inkorporimi dhe udhëzimi i të trajnuarve dhe praktikantëve Eksperiencat: • Njohuri të bazuara ...
Prishtinë, RK/ 1 muaj më parë/ 40 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Depoist (Gjermani)
1 muaj më parë
Marrëveshje
Depoist (Gjermani)
Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Detyrat tuaja: * Zgjidhja dhe paketimi * Magazinimi dhe kontrolli i stokut * Kontrolli i mallrave brenda / jashtë * Prodhimi i paketimit special Profili juaj: * Trajnimi profesional i përfunduar si një magazinë ose një ku...
Prishtinë, RK/ 1 muaj më parë/ 37 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Moderatore
1 muaj më parë
Marrëveshje
Moderatore
Përshkrimi : Për shkak të rritjes së vazhdueshme Gazetalajm.com hap konkurs për Moderatore Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë, apo ndonjë drejtim në Shkenca Sociale (përparësi) • Të ketë komunikim të rrjedhshëm në Gjuhën Shqipe • Njohuri pune me kompjuter • Të jetë e person i or...
Prishtinë, RK/ 1 muaj më parë/ 44 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.
1 muaj më parë
Marrëveshje
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren. Eksperiencat • Të ketë pervojë pune në marketing • Të ketë fakultetin e ekonomisë të kryer për Marketing (ky kriter nuk është obligativ, por përparësi kanë aplikantët të cilët e permbushin këtë kriter) • Të ketë aftesi komunikuese dhe dukje te mire fizik...
Prishtinë, RK/ 1 muaj më parë/ 37 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Murator(Gjermani)
1 muaj më parë
Marrëveshje
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ndërtimi i zakonshëm i të gjitha formateve dhe llojeve të gurëve • Punimet e betonit • Punime të përgjithshme rinovuese dhe riparuese për ndërtesat dhe strukturat Eksperiencat: • Trajnimi i kryer profesional si murator ose trajnim ekuivalent • Përgjegjësia, puna ekipore dh...
Prishtinë, RK/ 1 muaj më parë/ 47 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Hidraulik (Gjermani)
1 muaj më parë
Marrëveshje
Hidraulik (Gjermani)
Hidraulik Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Instalimi i sistemeve të fikjes së ujit në fushën e modernizimit • Dokumentimi i shërbimeve të ofruara dhe materialeve të konsumuara • Test funksional • Pjesëmarrja në shërbimin emergjent Eksperiencat: • Trajnimi i kryer si ndërtues tubacioni, mekanik i bimëve për fushën e inxhini...
/ 1 muaj më parë/ 34 shikime
Marrëveshje
Punsohu