Kohët e fundit shtuar në faqen tonë

Kuzhinier/e (Gjermani)
1 ditë më parë
Marrëveshje
Kuzhinier/e (Gjermani)
Kuzhinier/e (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit • Kontrollin e blerjeve • Përgjegjës në kuzhinë • Zbatimi i standardeve të cilësisë • Pajtueshmëria me rregulloret e higjienës • Inkorporimi dhe udhëzimi i të trajnuarve dhe praktikantëve Eksperiencat: • Njohuri të bazuara ...
Prishtinë, RK/ 1 ditë më parë/ 1 shikim
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Depoist (Gjermani)
3 ditë më parë
Marrëveshje
Depoist (Gjermani)
Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Detyrat tuaja: * Zgjidhja dhe paketimi * Magazinimi dhe kontrolli i stokut * Kontrolli i mallrave brenda / jashtë * Prodhimi i paketimit special Profili juaj: * Trajnimi profesional i përfunduar si një magazinë ose një ku...
Prishtinë, RK/ 3 ditë më parë/ 7 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Moderatore
4 ditë më parë
Marrëveshje
Moderatore
Përshkrimi : Për shkak të rritjes së vazhdueshme Gazetalajm.com hap konkurs për Moderatore Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë, apo ndonjë drejtim në Shkenca Sociale (përparësi) • Të ketë komunikim të rrjedhshëm në Gjuhën Shqipe • Njohuri pune me kompjuter • Të jetë e person i or...
Prishtinë, RK/ 4 ditë më parë/ 10 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.
4 ditë më parë
Marrëveshje
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren. Eksperiencat • Të ketë pervojë pune në marketing • Të ketë fakultetin e ekonomisë të kryer për Marketing (ky kriter nuk është obligativ, por përparësi kanë aplikantët të cilët e permbushin këtë kriter) • Të ketë aftesi komunikuese dhe dukje te mire fizik...
Prishtinë, RK/ 4 ditë më parë/ 8 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Murator(Gjermani)
1 javë më parë
Marrëveshje
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ndërtimi i zakonshëm i të gjitha formateve dhe llojeve të gurëve • Punimet e betonit • Punime të përgjithshme rinovuese dhe riparuese për ndërtesat dhe strukturat Eksperiencat: • Trajnimi i kryer profesional si murator ose trajnim ekuivalent • Përgjegjësia, puna ekipore dh...
Prishtinë, RK/ 1 javë më parë/ 14 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Hidraulik (Gjermani)
1 javë më parë
Marrëveshje
Hidraulik (Gjermani)
Hidraulik Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Instalimi i sistemeve të fikjes së ujit në fushën e modernizimit • Dokumentimi i shërbimeve të ofruara dhe materialeve të konsumuara • Test funksional • Pjesëmarrja në shërbimin emergjent Eksperiencat: • Trajnimi i kryer si ndërtues tubacioni, mekanik i bimëve për fushën e inxhini...
/ 1 javë më parë/ 8 shikime
Marrëveshje
Punsohu
Kuzhinier (Gjermani)
1 javë më parë
Marrëveshje
Kuzhinier (Gjermani)
Kuzhinier (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit • Kontrollin e blerjeve • Përgjegjës në kuzhinë • Zbatimi i standardeve të cilësisë • Pajtueshmëria me rregulloret e higjienës • Inkorporimi dhe udhëzimi i të trajnuarve dhe praktikantëve Eksperiencat: • Njohuri të bazuara në...
Prishtinë, RK/ 1 javë më parë/ 9 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Shitet Jepet me Qira ose Nderrohet 1 Hektar Toke
1 javë më parë
2'000 €
Shitet Jepet me Qira ose Nderrohet 1 Hektar Toke
Toka gjindet 15-20 metra nga rruga kryesore, perballe Villes se Latif Kryeziut (Al Petrol-Shell) dhe Pikes se Derivateve EURO BENZ dhe ka dalje ne Magjistralen Prishtine - Peje (rruga e vjeter) permes rruges lokale 5 metra te gjere e cila e ndan token ne 2 pjese (ana e majte 42 Ari dhe ana e djathte 60 Ari) Pozita e to...
Pejë, RK/ 1 javë më parë/ 24 shikime
Pejë, RK
2'000 €
Fitim Gashi
Montues i klimave
1 javë më parë
Marrëveshje
Montues i klimave
Montues i klimave • Përvojë paraprake në këtë fushë • Profil profesional • Patent shoferin • I besueshëm • Fleksibil dhe i përpiktë • Aftësi për të punuar në ekip • Njohje të rrjedhshme të gjuhës angleze Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 ...
Prishtinë, RK/ 1 javë më parë/ 9 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Bravandreqës (Gjermani)
1 javë më parë
Marrëveshje
Bravandreqës (Gjermani)
Bravandreqës (Gjermani) • Montimi dhe c'montimi • Përgatitja e pjeëve për saldim • Ngjitja e elementeve • Sigurimi i cilësisë për punën tuaj • I ntegrimi në ekip Eksperiencat • Përvoja paraprake në këtëfushë • Së paku 3 vite përvojë pune në këtë fushë • Preferohet aftësi saldimi (teknikat MAG dhe TIG) • Posedimi i pate...
/ 1 javë më parë/ 14 shikime
Marrëveshje
Punsohu
Mekanik (Gjermani)
1 javë më parë
Marrëveshje
Mekanik (Gjermani)
Mekanik (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mekanik. Detyrat dhe Përgjegjësltë : • Riparimi dhe montimi mekanik i prototipeve të plota bazuar në vizatimet teknike dhe diagramet e instalime elektrIke janë pjesë e biznesit tonë të përditshëm • Ju duhet te p...
Prishtinë, RK/ 1 javë më parë/ 12 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Kopshtar (Gjermani)
1 javë më parë
Marrëveshje
Kopshtar (Gjermani)
Kopshtar (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Kopshtar Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Kultivimi i bimëve, frutave dhe perimeve • Mirëmbajtja e rregullt e produkteve • Organizimi i aktiviteteve • Monitorimi i fertilizimit • Dokumentimi i proceseve të punës E...
Prishtinë, RK/ 1 javë më parë/ 14 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu