FM Transmiter me bluetooth per autoradio dhe tuner

Elektronikë tjera Prishtinë, RK 3 vit më parë

Përshkrim

FM Transmiter me bluetooth per autoradio dhe tuner

Kodi i produktit: G944599

Kjo paisje dedikohet qe gjate vozitjes me ndigju muzik nga telefoni, me telefonu me te dy duart ne timon, mandej zgjidhe problemin per ato CD autoradio qe nuk i lexojn CD-jat e djegta, nuk lexojn MP3 ose WMA, nuk kan hyrje AUX, nuk kan USB port dhe nuk mund te lidhen me SD kartel. Ky FM transmitues me qe eshte i paisun me Bluetooth, ju sjell tani edhe me shume knaqesi gjate vozitjes. Pa e marre ne dor telefonin (qe ka te integrum Bluetooth) e me telefonu, radio me ndigju, muziken e telefonit ne autoradio me ndigju si dhe permes nje SD kartele ose USB Stick-u (MP3s/WMA ) me ndigju muzik ne radio te vetures. Kjo paisje dedikohet edhe radio ne shtepi, kuzhine, ne lokal apo kudo tjeter. Permes display-it te paisjes mund te shihni numrat e thirjeve. 
Pra, kjo paisje permes Bluetooth-it (pa kablla) lidhet me telefon dhe mandej pa kablla transmiton ne nje frekuenc ne tuner te radios.
43 €

Prishtinë, RK

11 shikime 0 komente ID #535

Rreth shitësit

Albert Berisha
Albert Berisha 3 vit më parë
QR CODE
Albert Berisha
Prishtinë, Kosovë
Registered 3 vit më parë