Shes paisjen per matjen e temperatures

Elektronikë tjera Prishtinë, Prishtinë, RK 3 vit më parë

Përshkrim

Shes paisjen per matjen e temperatures ne objekte si dhe per matjen e temperatures se gypave ne ngrohje qendrore
:"e posa ardhur nga Gjermania " (e re)
per me shum info tel +37745232015
270 €

Prishtinë, Prishtinë, RK

25 shikime 0 komente ID #562

Rreth shitësit

Hysni Elezi
Hysni Elezi 3 vit më parë
QR CODE
Hysni Elezi
Kosovë
Registered 3 vit më parë