Fshisa qendrore Cantral vacuum

Fshisë elektrike Prishtinë, Prishtinë, RK 6 muaj më parë

Përshkrim

Bëjmë Shitjen dhe instalimin e sistemit të fshesave qendrore.

Ekonomike ,qetësi, pastërti maksimale.

044 447 885 (viber)
049 273 117
Marrëveshje

Prishtinë, Prishtinë, RK

33 shikime 0 komente ID #1009

Rreth shitësit

Sead Hajredinaj
Sead Hajredinaj Përdorues i paregjistruar
QR CODE
Sead Hajredinaj
Përdorues i paregjistruar