Inventar per Fast Food - URGJENT

Paisje elektrike tjera Prishtinë, RK 3 vit më parë

Përshkrim

URGJENT - Inventar per Fast FoodShes invertarin per fast food:21 karrika - 10 euro copa,

9 Tavolina - 20 euro copa,

Frigorifer Vitrine - 450 euro,

Shanku dhe Pullti - 150 euro,

Frigorifer per pije - 250 euro,

Skare Profesionale 250 Euro,

Ferteze - 350 euro,

Toster - 50 euro,

Roshov me 2 pllaka - 25 euro,

Roshov me 4 pllaka - 30 euro,

Agregat dhe gjera tjera..- fastfood, fast food, urgjent, inventar, karrika, skare, frigorifer, tavolina, shank, toster, lokal, prishtineNa kontaktoni cdo dite prej 9:00 - 22:00

044222209

Marrëveshje

Prishtinë, RK

123 shikime 0 komente ID #38

Rreth shitësit

Gezim Hasani
Gezim Hasani 3 vit më parë
QR CODE
Gezim Hasani
Prishtinë, Kosovë
Registered 3 vit më parë