Kamera vezhguse

Vëzhgim, Alarm Prishtinë, RK 3 vit më parë

Përshkrim

Disa nga punet tona ne Facebook: ilir Regja
Servisim brenda 24 orve
Posedojm Kamera vezhgimi IP dhe Analog nga vendi dhe distanca per fabrika dyqane shtepi zyre etj

ALARM kunder vjedhjes me kabell dhe pa kabell lajmron ne Tel / Mobil kudo qe jeni

ALARM kunder zjarrit ju lajmron ne Tel / Mobil kudo qe jeni

Interfoni dhe videofoni

INVERTOR per kamera

Bejm montimin ne ter KOSOVEN si dhe shtrirjen e kabllove para perfundimit te objektit

Viber + 377 - 44 - 476 - 104

Marrëveshje

Prishtinë, RK

26 shikime 0 komente ID #158

Rreth shitësit

Gezim Hasani
Gezim Hasani 3 vit më parë
QR CODE
Gezim Hasani
Prishtinë, Kosovë
Registered 3 vit më parë