Bluetooth Mini Tastatur LogiLink ID0070

Kompjuterë - Pjesë Ferizaj, Ferizaj, RK 3 vit më parë

Përshkrim

Kjo tastierë Bluetooth është e përkryer për të shkruar email dhe për të biseduar.-Tastiera është në përputhje me standardin Bluetooth 2.0 dhe për këtë arsye përdoret në mënyrë ideale në lidhje me telefonat e mençur apo PC tabletë.-Për përdorim me telefonat e mençur apo mjeteve të ngjashme, Apple iOS, iPhone Mobile. SAMSUNG. Sony PS3, Symbian S60v3, Windows Mobile 6.0, Google Android 1.6 dhe MAX OS 10.2.8. Supports Windows ME / 2000 / XP / Vista / 7 dhe Mac.-Chipset: Broadcom 2042.-Power supply: 150 mA lithium accumulator (chargeable via Micro USB cable).-supplied with software and Micro USB cable.-E PA PERDORUR Kontakt: Viber/WhatsApp > +37744814521
15 €

Ferizaj, Ferizaj, RK

0 shikime 0 komente ID #546

Rreth shitësit

Gjemile Aliu
Gjemile Aliu Përdorues i paregjistruar
QR CODE
Gjemile Aliu
Përdorues i paregjistruar