HP6000 PRO MT- E8400 - 8GB DDR3-SSD 80GB+260GB

PC-Desktop Prishtinë, Prishtinë, RK 3 vit më parë

Përshkrim

Shitet - Shtepiza ne gjendje perfekte me keto performanca HARDWER-IT:Mother Board - HP Compaq 6000 PRO MT PCProcesor: Core 2 (Quad Core) E8400 3.0 GHZ (2 berthama fizike- 4 virtuale)Ram Memorie: 8 GB DDR3 1330 mhz HPDIsqe Brand Name: (SSD 80GB INTEL - modeli me i ri i disqeve) + (SATA 260 GB WESTERN DIGITAL)Kartela Grafike: 1695 MB (1440 piksella qe i bjen ULTRA HD nje gjerat para 2160 piksela 4K)DVD-RW: Lexues dhe incizues DVD dhe CDCard Reader: Lexues i te jitha SD kartelave deri tek ato mikro SD kardaPjesa Sofwerike: Windows 10 PRO 64 bit, Microsoft Office 2010 64 bit, qe te dyja me LICENC, PDF Reader 10, COREL 13 ETJ...P.S
"Shikoni edhe videon se si starton ky super PC per 10 sekonda. Nder
tjerash sa per sqarim DESKTOP-at performojn per 50% me shpejt me
LAPTOPAT te njejtave statistika"Pres bleres serioz qe kan njohuri te mirefillte nga kompjuteret
230 €

Prishtinë, Prishtinë, RK

109 shikime 0 komente ID #778

Rreth shitësit

Hysni Elezi
Hysni Elezi 3 vit më parë
QR CODE
Hysni Elezi
Kosovë
Registered 3 vit më parë