Artikujt e fundit të shitësit

Ndërtimtari (Gjermani)
3 muaj më parë
Marrëveshje
Ndërtimtari (Gjermani)
Ndërtimtari (Gjermani) Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është në sektorin e ndërtimtarisë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :049714888, 049705888, 049714999 , 049745999, 049762666, 049710505 ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] . Na vizitoni n...
Prishtinë, RK/ 3 muaj më parë/ 27 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Murator (Gjermani)
3 muaj më parë
Marrëveshje
Murator (Gjermani)
Murator (Gjermani) Detyrat dhe Pergjegjesite : • Performimi i detyrave të muratorit neper tunelet e ndryshme • Performimi i ketyre detyrave të punes ne ndertimet e reja • Sherbimi ndaj klienteve tane • Detyra të tjera qe pershtaten me natyren e punes Eksperiencat : • Edukim ne fushen e ndertimtarise, trajnim apo certif...
/ 3 muaj më parë/ 28 shikime
Marrëveshje
Punsohu
Depoist (Gjermani)
4 muaj më parë
Marrëveshje
Depoist (Gjermani)
Depoist (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 764 700, +383 49 720 999, +383 49 737 393, ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] . Na vizitoni ne Webfaqen tonë: htt...
Prishtinë, RK/ 4 muaj më parë/ 45 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
4 muaj më parë
Marrëveshje
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Mirëmbajtja e kopshteve dhe zonave të gjelbra • Modifikimet dhe krijimi i kopshteve të reja • Ndërtimi i mureve, rrugicave dhe pushimoreve Eksperiencat : • Shkollimi apo përvojë pune si kopshtar • Përvojë disa vjeçare Vendi: Winterthur, Gjermani Data e Skadimi...
Prishtinë, RK/ 4 muaj më parë/ 48 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Kuzhinier/e (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Kuzhinier/e (Gjermani)
Kuzhinier/e (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit • Kontrollin e blerjeve • Përgjegjës në kuzhinë • Zbatimi i standardeve të cilësisë • Pajtueshmëria me rregulloret e higjienës • Inkorporimi dhe udhëzimi i të trajnuarve dhe praktikantëve Eksperiencat: • Njohuri të bazuara ...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 47 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Depoist (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Depoist (Gjermani)
Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Detyrat tuaja: * Zgjidhja dhe paketimi * Magazinimi dhe kontrolli i stokut * Kontrolli i mallrave brenda / jashtë * Prodhimi i paketimit special Profili juaj: * Trajnimi profesional i përfunduar si një magazinë ose një ku...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 45 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Moderatore
5 muaj më parë
Marrëveshje
Moderatore
Përshkrimi : Për shkak të rritjes së vazhdueshme Gazetalajm.com hap konkurs për Moderatore Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë, apo ndonjë drejtim në Shkenca Sociale (përparësi) • Të ketë komunikim të rrjedhshëm në Gjuhën Shqipe • Njohuri pune me kompjuter • Të jetë e person i or...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 50 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.
5 muaj më parë
Marrëveshje
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren. Eksperiencat • Të ketë pervojë pune në marketing • Të ketë fakultetin e ekonomisë të kryer për Marketing (ky kriter nuk është obligativ, por përparësi kanë aplikantët të cilët e permbushin këtë kriter) • Të ketë aftesi komunikuese dhe dukje te mire fizik...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 48 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Murator(Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ndërtimi i zakonshëm i të gjitha formateve dhe llojeve të gurëve • Punimet e betonit • Punime të përgjithshme rinovuese dhe riparuese për ndërtesat dhe strukturat Eksperiencat: • Trajnimi i kryer profesional si murator ose trajnim ekuivalent • Përgjegjësia, puna ekipore dh...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 54 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Hidraulik (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Hidraulik (Gjermani)
Hidraulik Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Instalimi i sistemeve të fikjes së ujit në fushën e modernizimit • Dokumentimi i shërbimeve të ofruara dhe materialeve të konsumuara • Test funksional • Pjesëmarrja në shërbimin emergjent Eksperiencat: • Trajnimi i kryer si ndërtues tubacioni, mekanik i bimëve për fushën e inxhini...
/ 5 muaj më parë/ 38 shikime
Marrëveshje
Punsohu
Kuzhinier (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Kuzhinier (Gjermani)
Kuzhinier (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit • Kontrollin e blerjeve • Përgjegjës në kuzhinë • Zbatimi i standardeve të cilësisë • Pajtueshmëria me rregulloret e higjienës • Inkorporimi dhe udhëzimi i të trajnuarve dhe praktikantëve Eksperiencat: • Njohuri të bazuara në...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 39 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Montues i klimave
5 muaj më parë
Marrëveshje
Montues i klimave
Montues i klimave • Përvojë paraprake në këtë fushë • Profil profesional • Patent shoferin • I besueshëm • Fleksibil dhe i përpiktë • Aftësi për të punuar në ekip • Njohje të rrjedhshme të gjuhës angleze Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 ...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 21 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Bravandreqës (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Bravandreqës (Gjermani)
Bravandreqës (Gjermani) • Montimi dhe c'montimi • Përgatitja e pjeëve për saldim • Ngjitja e elementeve • Sigurimi i cilësisë për punën tuaj • I ntegrimi në ekip Eksperiencat • Përvoja paraprake në këtëfushë • Së paku 3 vite përvojë pune në këtë fushë • Preferohet aftësi saldimi (teknikat MAG dhe TIG) • Posedimi i pate...
/ 5 muaj më parë/ 33 shikime
Marrëveshje
Punsohu
Mekanik (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Mekanik (Gjermani)
Mekanik (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mekanik. Detyrat dhe Përgjegjësltë : • Riparimi dhe montimi mekanik i prototipeve të plota bazuar në vizatimet teknike dhe diagramet e instalime elektrIke janë pjesë e biznesit tonë të përditshëm • Ju duhet te p...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 18 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Kopshtar (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Kopshtar (Gjermani)
Kopshtar (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Kopshtar Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Kultivimi i bimëve, frutave dhe perimeve • Mirëmbajtja e rregullt e produkteve • Organizimi i aktiviteteve • Monitorimi i fertilizimit • Dokumentimi i proceseve të punës E...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 18 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Zdrukthëtar (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Zdrukthëtar (Gjermani)
Zdrukthëtar (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Zdrukthëtar. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Detyra të përgjithshme në dizajnimin e brendshëm të materialeve të drurit si zdrukthëtaria etj., Eksperiencat : • Trajnim i përfunduar në dizajnimin e brendshëm si ...
/ 5 muaj më parë/ 10 shikime
Marrëveshje
Punsohu
Kopshtar (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Kopshtar (Gjermani)
Kopshtar (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Kopshtar Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Kultivimi i bimëve, frutave dhe perimeve • Mirëmbajtja e rregullt e produkteve • Organizimi i aktiviteteve • Monitorimi i fertilizimit • Dokumentimi i proceseve të punës E...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 7 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Depoist (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Depoist (Gjermani)
Depoist (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777, ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] . Na vizitoni ne Webfaqen tonë: htt...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 3 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Ndërtimtari (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Ndërtimtari (Gjermani)
Ndërtimtari (Gjermani) Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është në sektorin e ndërtimtarisë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777 ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] . Na vizitoni ne Webfaqen tonë...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 7 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Kopshtar (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Kopshtar (Gjermani)
Kopshtar (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Kultivimi i bimëve, frutave dhe perimeve • Mirëmbajtja e rregullt e produkteve • Organizimi i aktiviteteve • Monitorimi i fertilizimit • Dokumentimi i proceseve të punës Eksperiencat : • Preferojmë një individ të orientuar në qëllime dhe me përvojë paraprake pune në kët...
/ 5 muaj më parë/ 6 shikime
Marrëveshje
Punsohu
Mekanik Industrial (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Mekanik Industrial (Gjermani)
Mekanik Industrial (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mekanik Industrial. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Kontrolli i pajisjeve të prodhimit, duke përfshirë sigurimin e cilësisë së pjesëve të prodhuara sipas planeve të provave dhe listave të kontrollit • A...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 17 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Kamarier (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Kamarier (Gjermani)
Kamarier (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Kamarier Restoranti uno kërkon për punonjës entuziastë dhe energjik për të punuar në një mjedis zbavitës. Ne shquhemi për ofrimin e shërbimeve efikase dhe ofrojmë vend pune me orar të plotë dhe të pjesshëm gjit...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 8 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Ndihmës në Ndërtimtari (Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Ndihmës në Ndërtimtari (Gjermani)
Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Ndihmës në ndërtimtari Eksperiencat : • Përvojë në ndërtimtari dhe hapje të kanaleve • Përkrahje në mirëmbajtjen e punishteve • Punë të ndryshme ndihmëse në punishte Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefo...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 8 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu
Montues i Mobileve(Gjermani)
5 muaj më parë
Marrëveshje
Montues i Mobileve(Gjermani)
Montues i Mobileve(Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Montues i Mobileve. Detyrat dhe Përgjegjesitë : • Montimi dhe vendosja e mobileve • Aktivitete të paketimit • Montimi dhe çmontimi i mobileve Eksperiencat : • Njohuri të përgjithshme dhe përvojë në zej...
Prishtinë, RK/ 5 muaj më parë/ 10 shikime
Prishtinë, RK
Marrëveshje
Punsohu