Fitim Gashi
Pejë, Kosovë 3200
Magjistralja Prishtine - Peje ne Kijeve/Mleqan
Shes Toke per biznese ne Mleqan dhe Troll per shtepi ne Kijeve

Artikujt e fundit të shitësit

Shitet Trolli ne rrugen Kijeve- Qabiq
4 muaj më parë
3'000 €
Shitet Trolli ne rrugen Kijeve- Qabiq
Trolli gjindet afer Magjistrales Prishtine - Peje ( rruga e re ) ne pjesen nga ku do te vazhdoje rruga Kijeve - Zahaq. Trolli ka rruge te asfaltuar, rryme, uje, kabllovik dhe ne te ardhmen e afert do te kete edhe ujesjelles e kanalizim dhe eshte nje vend ideal per ndertimin e shtepise. Siperfaqja e Trollit eshte 25 ARI...
Pejë, RK/ 4 muaj më parë/ 56 shikime
Pejë, RK
3'000 €
Fitim Gashi
Shitet Jepet me Qira ose Nderrohet 1 Hektar Toke
5 muaj më parë
2'000 €
Shitet Jepet me Qira ose Nderrohet 1 Hektar Toke
Toka gjindet 10-15 metra nga rruga kryesore, perballe Villes se Latif Kryeziut (Al Petrol-Shell) dhe Pikes se Derivateve EURO BENZ dhe ka dalje ne Magjistralen Prishtine - Peje (rruga e vjeter) permes rruges lokale 5 metra te gjere e cila e ndan token ne 2 pjese (ana e majte 42 Ari dhe ana e djathte 60 Ari) Pozita e to...
Pejë, RK/ 5 muaj më parë/ 48 shikime
Pejë, RK
2'000 €
Fitim Gashi