Apple iPhone XS 64GB € 400 iPhone XS Max 64gb € 430 iPhone X 64gb € 300 Whatsapp Chat +27661104268

iPhone Mitrovicë, RK 1 muaj më parë

Përshkrim

Na dërgoni me email ose na telefononi nëse jeni të interesuar të blini nga ne.

Email: [email protected]

Email: [email protected]

Telefononi ☎ +27661104268

Kontaktoni bisedën WhatsApp +27661104268


Apple iPhone Xs 64 GB 400 €

Apple iPhone Xs 256GB 430 €

Apple iPhone Xs 512GB 450 €


Apple iPhone Xs Max 64GB 430 €

Apple iPhone Xs Max 256GB 480 €

Apple iPhone Xs Max 512GB 520 €


Apple iPhone XR 64GB 340 €

Apple iPhone XR 128GB 370 €

Apple iPhone XR 256GB 400 €


Apple iPhone X 64gb 300 €

Apple iPhone X 256gb 320 €


Apple iPhone 8 64gb 280 €

Apple iPhone 8 256gb 300 €

Apple iPhone 8 Plus 64gb 300 €

Apple iPhone 8 Plus 256gb 320 €


Apple iPhone 7 32gb 220 €

Apple iPhone 7 128gb 250 €

Apple iPhone 7 256GB 280 €

Apple iPhone 7 Plus 32 GB 290 €

Apple iPhone 7 Plus 128 GB 310 €


Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB kushton 520 €

Samsung Galaxy S10 Plus 512GB 560 €

Samsung Galaxy S10 Plus 1TB 599 €

Samsung Galaxy S10 128 GB 480 €

Samsung Galaxy S10 512GB 519 €

Samsung Galaxy S10e 128 GB 380 dollarë

Samsung Galaxy S10e 256GB 420 €


Ne jemi një kompani e regjistruar me seli në Britaninë e Madhe dhe Afrikën e Jugut

Të gjitha prodhimet tona janë plotësisht të vulosura në kutinë origjinale me 12 muaj garanci

Ne dorëzojmë në të gjitha vendet e botës përmes FedEx, DHL dhe UPS. Ne ofrojmë shpërndarje falas për të gjitha vendet.
400 €
Shes

Mitrovicë, RK Great Britain 69878

5 shikime 0 komente ID #1170

Rreth shitësit

sales
sales 1 muaj më parë
QR CODE
sales
Registered 1 muaj më parë