Kurse për Word, Excel, Access

Kurse të ndryshme Prishtinë, RK 3 vit më parë

Përshkrim

Kurse intenzive dhe te rregullta për Word, Excel, Access.
Marrëveshje

Prishtinë, RK 044 213 937

9 shikime 0 komente ID #310

Rreth shitësit

Mergim Zymberi
Mergim Zymberi 3 vit më parë
QR CODE
Mergim Zymberi
Prishtinë, Kosovë
Registered 3 vit më parë