Koordinator Projekti (Gjermani)

Ndërtimtari 7 muaj më parë

Përshkrim

Koordinator Projekti (Gjermani)
Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Koordinator Projekti.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Ju bashkerendoni koordinimin dhe zbatimin e projekteve si me partnerët përgjegjës të ndërfaqes së klientit dhe brenda organizatës ndërmjet degëve dhe Mynihut
• Ju i delegoni detyrat e projektimit tek degët duke marrë parasysh cilëslnë, praktikën dhe mjedisin hapësinor
• Ata sigurojnë që afatet dhe cilësitë e specifikuara të plotësohen sipas kërkesave specifike në të gjithë procesin e zhvillimit te projektit
• Ju kontrol loni dhe shqyrtoni ndryshimet dhe lidhni marrëveshje me departamentet e specialistëve të klientëve tanë

Eksperiencat :
• Ju keni një trajnim ose praktike ne projekte ose një kualifikim të krahasueshëm
• Ju jeni analitik, të orientuar nga procesi dhe janë bindës
• Një mënyrë autonome dhe e saktë e punës, aftësi komunikuese të theksuara si dhe një mënyrë e sigurt karakterizojnë ju
• Njohuri ne koordinime projekti

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,
ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .


Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.
Marrëveshje

Lagjja Kalabria, Rr.Ali Vitia, Tek Tregu Goup, Përball Roof Bistro 10000

3 shikime 0 komente ID #1040

Rreth shitësit

Punsohu
Punsohu 8 muaj më parë
QR CODE
Punsohu
Registered 8 muaj më parë