Murator (Gjermani)

Ndërtimtari 2 muaj më parë

Përshkrim

Murator (Gjermani)

Detyrat dhe Pergjegjesite :
• Performimi i detyrave të muratorit neper tunelet e ndryshme
• Performimi i ketyre detyrave të punes ne ndertimet e reja
• Sherbimi ndaj klienteve tane
• Detyra të tjera qe pershtaten me natyren e punes

Eksperiencat :
• Edukim ne fushen e ndertimtarise, trajnim apo certifikim
• Posedimi i patent shoferit, kategoria B
• Pervoje praktike ne kete fushe
• I afte per pune ekipore dhe i perpikte
• Ne gjendje të mire shendetesore

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Marrëveshje
I/e re
Shes

Lagjja Kalabria, Rr.Ali Vitia, Tek Tregu Goup, Përball Roof Bistro. 10000

28 shikime 0 komente ID #1100

Rreth shitësit

Punsohu
Punsohu 5 muaj më parë
QR CODE
Punsohu
Registered 5 muaj më parë