Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani)

Ndërtimtari Prishtinë, RK 4 muaj më parë

Përshkrim

Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Aktivitete përkrahëse në ndërtimtari
• Mirëmbajtja e punishtes
• Punë të ndryshme ndihmëse
• Transportimi i materialit
• Pjesërisht aktivitete të rënda fizike

Eksperiencat :
• Përvojë në zanate. e dëshirueshme
• Gatishmëri për punë me ndërrime
• Patentë shoferi B përparësi
• Gjendje e mirë fizike

Vendi: Berlin, Gjermani.

Data e Skadimit: 20 Prill, 2019
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Email: [email protected]
Marrëveshje
Gjitha
Gjitha

Prishtinë, RK Lagjja Kalabria, Rr.Ali Vitia, Tek Tregu Goup, Përball Roof Bistro 10000

2 shikime 0 komente ID #964

Rreth shitësit

Punsohu
Punsohu 5 muaj më parë
QR CODE
Punsohu
Registered 5 muaj më parë