PUNIME DEKORATIVE PËR SHTËPI - RAFAELLO, TEXTU

Ndërtimtari Prishtinë, Prishtinë, RK 4 muaj më parë

Përshkrim

Punime dekorative për shtëpi:

RAFAELLO ( MARMORINO)
TEXTURË SAHARA
IMITIMI I BETONIT
IMITIMI I MERMERIT (MARBLE EFFECT)
TRAVERTINO
NGJYROSJE DHE TË TJERA.

NR: 049 315 471
+38349 315 471
Marrëveshje

Prishtinë, Prishtinë, RK

23 shikime 0 komente ID #939

Rreth shitësit

Home Dekor
Home Dekor Përdorues i paregjistruar
QR CODE
Home Dekor
Përdorues i paregjistruar