Depoist (Gjermani)

Punë, Shërbime tjera Prishtinë, RK 5 muaj më parë

Përshkrim

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist.

Detyrat tuaja:

* Zgjidhja dhe paketimi
* Magazinimi dhe kontrolli i stokut
* Kontrolli i mallrave brenda / jashtë
* Prodhimi i paketimit special
Profili juaj:
* Trajnimi profesional i përfunduar si një magazinë ose një kualifikim i ngjashëm me disa vite përvojë profesionale
* Aftësi të artizanatit dhe qëndrueshmëri fizike
* Sa më shumë vite përvojë në trajtimin e ngarkimit dhe shkarkimit të mallrave
* Njohuri e shkëlqyeshme e cilësisë, punë e pavarur
* Fleksibiliteti dhe aftësitë e ekipit
Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 745 999, +383 49 720 999, +383 49 737 393, ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Marrëveshje
I/e re
Shes

Prishtinë, RK Lagjja Kalabria, Rr.Ali Vitia, Tek Tregu Goup, Përball Roof Bistro 10000

45 shikime 0 komente ID #1090

Rreth shitësit

Punsohu
Punsohu 6 muaj më parë
QR CODE
Punsohu
Registered 6 muaj më parë