Elektricist (Gjermani)

Punë, Shërbime tjera Prishtinë, RK 6 muaj më parë

Përshkrim

Për forcimin e ekipit tonë në Sindelfingen kërkojmë një individ të kualifikuar si Elektricist.

Detyrat tuaja të punës:

· Mirëmbajtja dhe riparimi i fasiliteteve të automatizuara

· Dokumentimi dhe analizimi i prishjeve të sistemit

· I aftë në mënyrë teknike

· Udhëheqja e një ekipi prej 3-4 elektricistësh tjerëLeadec Management Central Europe BV & Co. KG

Meitnerstraße 11

70563 Stuttgart, Gjermani.

Emaili: [email protected]
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.
Marrëveshje
Gjitha
Shes

Prishtinë, RK Lagjja Kalabria, Rr.Ali Vitia, Tek Tregu Goup, Përball Roof Bistro 10000

24 shikime 0 komente ID #902

Rreth shitësit

Punsohu.eu
Punsohu.eu Përdorues i paregjistruar
QR CODE
Punsohu.eu
Përdorues i paregjistruar