Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani

Punë, Shërbime tjera Prishtinë, RK 5 muaj më parë

Përshkrim

Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Mirëmbajtja e kopshteve dhe zonave të gjelbra
• Modifikimet dhe krijimi i kopshteve të reja
• Ndërtimi i mureve, rrugicave dhe pushimoreve


Eksperiencat :
• Shkollimi apo përvojë pune si kopshtar
• Përvojë disa vjeçare

Vendi: Winterthur, Gjermani

Data e Skadimit: 19 Prill, 2019
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Email: [email protected]
Marrëveshje
I/e re
Shes

Prishtinë, RK Lagjja Kalabria, Rr.Ali Vitia, Tek Tregu Goup, Përball Roof Bistro 10000

48 shikime 0 komente ID #1094

Rreth shitësit

Punsohu
Punsohu 6 muaj më parë
QR CODE
Punsohu
Registered 6 muaj më parë