PUNËSIMI OFERTA JASHTË VENDIT

Punë, Shërbime tjera Gjilan 2 vit më parë

Përshkrim

Ne jemi urgjentisht duke kërkuar shërbimet e shërbëtorëve të brendshme për të na ndihmuar duke filluar menjëherë me familjen tonë të Rinj e 2 fëmijë, një djalë dhe një vajzë. Fëmijët janëWonderful, argëtim dhe aventureske. Ne jemi të punojnë zënë lloji merr pjesën më të madhe tonëkoha dhe duan një Figura dashur të punojnë me ne për të paktën 3 vjetKontrata. Orë gjatë kohës së mandatit janë:E hënë & Premte 08: 30-09: 30 15: 00-18: 00E martë 08: 30-21: 00 Gjithsej 30 orë.Gjatë pushimeve shkollore gjitha 3 ditë do të jetë08: 30-18: 00, 29.5 orë.pozicionet e disponueshmeAU PAIR / Dadoportieri shtëpishoferinfermiereSHEFrojëpastruesenjeriu oborrmekanikkujdes dhënësiPunonjësi do të ketë tij ose gjumi i saj vet me televizor dhe internetFacilities, me një banjo personale, si dhe një makinë për të përzënë rreth Nësee nevojshme e nevojshme për kohën e lirë. dhe punonjësi mund të udhëtojnë përpushimet.Shënim para se të lidhen me ju: Nëse ju jeni të gatshëm për të aplikuar ju duhet të dini se ju po aplikoni për një punë Në jashtë vendit, Nëse po aplikoni nga vendet e tjera që ju duhet një pasaportë e vlefshme aplikanti Reliable duhet të zbatohet me të rinisë të plotë
4'600 €

Gjilan Kosovo

451 shikime 0 komente ID #842

Rreth shitësit

suzanne
suzanne 2 vit më parë
QR CODE
suzanne
Gjilan, Gjilan, Kosovë,
Kosovo
Registered 2 vit më parë