shofer dhe dado nevojiten urgjentisht

Punë, Shërbime tjera 10 muaj më parë

PërshkrimNe aktualisht kërkojmë shërbime shtëpiake për ofertat e mëposhtme të punës në shtëpinë tonë jashtë vendit:
Pozicionet: gatuan, shofer, roje, ndihmë shtëpiake, infermiere, dado / babysitter etj.

Të dy femrat dhe meshkujt kanë të drejtë dhe aplikantët duhet të kenë një pasaportë të vlefshme dhe të gatshëm për të udhëtuar menjëherë

aplikantët e interesuar duhet të kontaktojnë direkt me CV për rishikim.

4'600 €

146 shikime 0 komente ID #870

Rreth shitësit

Rulis
Rulis Përdorues i paregjistruar
QR CODE
Rulis
Përdorues i paregjistruar