99,99% cianid kaliumi si pilula ashtu edhe pluhuri në shitje.

Shëndet, Bukuri 2 javë më parë

Përshkrim

Ne prodhojmë dhe shpërndajmë cianid kaliumi i cili është një përbërës kristalor i pangjyrë me formulën KCN. Cianidi ynë i kaliumit është i njohur nga tregtarët e argjendarisë për atë që është ekstrem dhe me cilësi të jashtëzakonshme të lartë, prarim kimik dhe vetitë buffing. Prioriteti ynë është kënaqësia e klientëve, d.m.th., paketimi i matur dhe shpërndarja afatshkurtër në destinacionet e tyre të rekomanduara. ne ofrojmë cianid kaliumi në formë pluhuri, tableta cilindrike dhe kapsula. achdo tablet që peshon 100 gram. Cianidi i kaliumit është një përbërës helmues inorganik me formulën KCN. Kjo përbërje kristaline pa ngjyrë, e ngjashme në pamje me sheqerin, është shumë e tretshme në ujë. Shumica e KCN përdoret në minierat e arit, në sintezën organike, në stoli dhe pastrim të argjendarisë. Ne mund t'ju ofrojmë notë në shkallë shumë të mirë KCN 99.98%. Ne gjithashtu mund të pranojmë një sasi shumë të vogël për përdorim laboratorik. ju lutemi na kontaktoni për më shumë detaje në ([email protected]). ne mezi presim të mirëpresim porositë tuaja.
Kontaktoni me ne për më shumë informacion që shesim në të gjithë botën.

Paketa trajtohet në mënyrë të sigurt dhe të sigurt në destinacionin e saj. I besueshëm dhe i matur brenda natës (24 / orë) nuk kërkohet nënshkrim. JO K CHRKESA T C KRKUARA. Klientëve u garantohet një paketë nëse nuk pranohet.

Na kontaktoni tani për të blerë

Për më shumë informacion, hetim dhe çmime:

Thirrni / tekst / WhatsApp: +237653723994

Email: [email protected]

Uebsajti: * AKTIVITETI RREKONSTRUKSIONI * *
100 €
Gjitha
Shes

All Street

16 shikime 0 komente ID #1164

Rreth shitësit

Anonim
Anonim Përdorues i paregjistruar
QR CODE
Anonim
Përdorues i paregjistruar