Blej Actavis Promethazine me shurup Purple kollë Codeine

Shëndet, Bukuri Prizren, RK 1 muaj më parë

Përshkrim

Blej Actavis Promethazine me shurup Purple kollë Codeine

Emri i kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: ([email protected])
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/

Best Of Actavis Promethazine.
Ne jemi Furnizuesit e Vërtetë me cilësi të lartë ACTAVIS PROMETHAZINE ME CODEINE PURPLE COUGH SYRUP, Phenergan me Promethazine Codeine.

Ne gjithashtu kemi produktet e mëposhtme.
Hydrometh w / c Syrup kollë, Actavis Promethazine me shurup Purple kollë Codeine, shurup Tussionex kollë, shurup Guaifenesin w / c kollë, MGP Promet w / c shurup kollë, Hi-tech Promet w / shurup kollë kode, shishe Correx kollë, Hydro tussin


Emri i kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: ([email protected])
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/

Specifikim:
Çdo 5 ml përmban: hidrokloruri Promethazine 6.25 mg; codeine
fosfat 10 mg. Alkooli 7%.
Tregues: Mbytës i kollitjes
Forma e dozimit: Syrup
Vlefshmëria: 2yrs
Forca 200mg
Droga: 1622-62-44
16oz, 32oz, 4oz

Na kontaktoni në çdo kohë dhe vendosni porosinë tuaj.
Sasia minimale e porosisë: 10 pints ose shishe

Koha e dërgimit. -24hrs


Emri i kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: ([email protected])
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/
100 €
Gjitha
Me qira

Prizren, RK

12 shikime 0 komente ID #1147

Rreth shitësit

Marek Pharma
Marek Pharma Përdorues i paregjistruar
QR CODE
Marek Pharma
Përdorues i paregjistruar