Cyanide kaliumi si pilula ashtu edhe pluhuri KCN 99,99%

Shëndet, Bukuri Pejë, RK 1 muaj më parë

Përshkrim

Cyanide kaliumi si pilula ashtu edhe pluhuri KCN 99,99%

Emri i Kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: ([email protected])
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/

Ne jemi prodhues të ligjshëm dhe furnizues të besueshëm të Cianide të Kaliumit i cili është një përbërës kristalor i pangjyrë. Cianidi ynë i kaliumit është i njohur nga tregtarët e bizhuterive dhe shumë të tjerë për cilësinë dhe pastërtinë e tij ekstreme dhe të jashtëzakonshme të lartë gjithashtu prarimi kimik dhe vetitë buffing. Minierat tona të arit, sinteza organike dhe konsumatorët e elektrolizionit nuk janë shikuar diku tjetër dikur që kur testuan produktin tonë. Cianidi i kaliumit ofrohet në pluhur ose tabletë cilindrike. Shtë një përbërje inorganike me formulën KCN.

Kjo përbërje kristaline pa ngjyrë, e ngjashme në pamje me sheqerin, është shumë e tretshme në ujë. Shumica e KCN përdoret në minierat e arit, në sintezën organike dhe në elektrolizimin. Ne mund t'ju ofrojmë tre nota me ritme shumë të moderuara; KCN 90%, KCN 98% dhe KCN 99%. Na kontaktoni për më shumë detaje. Ne gjithashtu mund të pranojmë një sasi shumë të vogël për përdorim laboratori, siç janë 50-1,000 Gram. Ne mirëpresim porosinë tuaj. na kontaktoni në email: ([email protected])

Informatat e kontaktit

Emri i Kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: ([email protected])
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/
100 €
I/e re
Me qira

Pejë, RK

5 shikime 0 komente ID #1173

Rreth shitësit

Marek Pharma
Marek Pharma 1 muaj më parë
QR CODE
Marek Pharma
Registered 1 muaj më parë