Kaliumi i kaliumit të dy pilula dhe pluhur KCN 99,99%

Shëndet, Bukuri Mitrovicë, RK 1 muaj më parë

Përshkrim

Kaliumi i kaliumit të dy pilula dhe pluhur KCN 99,99%

Emri i kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: ([email protected])
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/

Ne jemi prodhues të ligjshëm dhe furnizues të besueshëm të Kalium Cyanide i cili është një përbërës i pangjyrë kristalor. Cianidi ynë i kaliumit njihet nga tregtarët e bizhuteri dhe shumë të tjerë për cilësinë ekstreme dhe të jashtëzakonshme të saj të lartë dhe pastërtinë edhe prerjet kimike dhe pronat buffing. Minierat tona ari, sinteza organike, dhe konsumatorët electroplating kurrë nuk kanë parë diku tjetër që kur testuan produktin tonë. Cianidi i kaliumit ofrohet në pluhur ose tabletë cilindrike. Është një përbërje inorganike me formulën KCN.

Kjo përbërje e pangjyrë kristaline, e ngjashme me pamjen e sheqerit, është shumë e tretshme në ujë. Shumica e KCN përdoren në miniera ari, sintezë organike dhe electroplating. Ne mund t'ju ofrojmë tre nota me ritme shumë të moderuara: KCN 90%, KCN 98% dhe KCN 99%. Na kontaktoni për më shumë detaje. Ne gjithashtu mund të pranojmë një sasi shumë të vogël të sasisë për përdorimin e laboratorit, të tilla si 50-1,000Grams. Ne e mirëpresim porosinë tuaj. na kontaktoni në email: ([email protected])

Informacioni i kontaktit

Emri i kompanisë: Marek Pharma
EMAIL: ([email protected])
numri whatsapp: +1 (608) 620-3565
Faqja e internetit: http: //www.marekpharma.com/
100 €
Gjitha
Me qira

Mitrovicë, RK

10 shikime 0 komente ID #1146

Rreth shitësit

Marek Pharma
Marek Pharma Përdorues i paregjistruar
QR CODE
Marek Pharma
Përdorues i paregjistruar