RISI eCLIGNER-drejtimi i dhembeve pa tela

Shëndet, Bukuri Prishtinë, RK 3 vit më parë

Përshkrim

eCligner eshte sistem per drejtimin e dhembeve pa tela.Eshte i
tejdukshem ,dhe lehte e bartin pacientet.Nuk shkakton demtim te indeve
te buta dhe te forta,nuk verehet nga te tjeret qe mbani aparat (proteze)
,nuk jeni te varur nga mjeku dmth vete i aplikoni protezat pa ndihmen e
mjekut keshtu qe mund te shkoni ne pushime apo udhetime pa
problem.Protezat nderrohen çdo jave (7 dite).Punohen ne Zvicer me
teknologjine 3D ,kurse jam personi (Doktor) i vetem autorizuar nga
kompania eCLIGNER per aplikimin e tyre tek pacientet.Gjendem ne
Prishtine ne Ord.Stom.AGIDENT nr.tel. 044/168-074 dhe 049/168-074
Caktimi i terminit i domosdoshem.

Marrëveshje

Prishtinë, RK

41 shikime 0 komente ID #63

Rreth shitësit

Gezim Hasani
Gezim Hasani 3 vit më parë
QR CODE
Gezim Hasani
Prishtinë, Kosovë
Registered 3 vit më parë